Contractubex® gel

Uklanjanje ožiljaka
Uklanjanje ožiljaka

Gel specijalist za ožiljke Contractubex® već se više od 50 godina uspješno koristi za tretiranje ožiljaka.5 Taj je gel jedna od najprodavanijih terapija za ožiljke u više od 60 zemalja.7

Djelotvornost proizvoda

Djelotvornost Contractubex® gela dokazana je u brojnim kliničkim ispitivanjima.1-4 Njegova jedinstvena kombinacija tri djelatne tvari ulazi duboko u ožiljak i iznutra smanjuje nastajanje ožiljka.

Rezultat: smanjenje i izglađenje ožiljka.6

Djelotvornost Contractubex® gela očituje se i po zadovoljstvu pacijenata. Pozitivna iskustva brojnih pacijenata pokazuju da primjena Contractubex® gela stvarno čini razliku te da se ožiljci mogu uspješno tretirati.4

Uklanjanje ožiljaka

Možete početi s tretiranjem ožiljaka čim se rana zatvori ili odmah nakon vađenja šavova jer što prije počnete s tretiranjem ožiljka, veći su izgledi da će to pozitivno utjecati na razvoj ožiljka.

Crvenilo nestaje već nakon nekoliko tjedana, a daljnje tretiranje omogućuje ostvarenje daljnjih poboljšanja izgleda. Ožiljak postaje elastičniji i mekši. Tretiranje ožiljka može potrajati i 3 do 6 mjeseci, ovisno o veličini ožiljka s obzirom na to da se ožiljno tkivo vrlo sporo obnavlja.

Budite odlučni i držite se terapije – trud će se isplatiti!

Contractubex gel – uputa o lijeku (.pdf)